BEMER – Mirakelmadrass som botar (allt?)

Fortsatt mailkonversation 9

På mitt mail, som också gick som kopia till återförsäljaren, får jag:

3 juli 2012

Hej

Jag säger att BEMER 3000 och BEMER är som att jämföra en SAAB tvåtaktare med den mest utvecklade modellen av en SAAB med insprutningsmotor och med Turbo, det jag menar är att utvecklingen går framåt. Nu är väl inte liknelsen det bästa, men det var det jag kom på just nu.

Jag har aldrig sagt att den botar alla sjukdomar, jag har sagt att den arbetar på cellnivå och på så sätt kan den påverka alla sjukdomsstillstånd men det är inte säkert att det blir läkning ändå. Men väldigt många blir bra om det är näringsbrist så tillverkar den inte selen tex.

Att skriva så här i en kommunikation via mail kan ge så många missförstånd och i de flesta fall så föredrar jag att träffas och informera.

Din Fråga: Du säger att du vet att din produkt fungerar och ponera att allt du säger om din produkt är sant. Varför vänder du dig mot privatpersoner? Du har en universallösning för världens sjukdomar… Inte funderat på att gå till en sjukhus?

Gå dit och erbjud alla med obotlig cancer att sova på din madrass (Eller kan man överdosera?). Förstår du vilken gratis marknadsföring du skulle få av det?

Svar: Detta är inte min uppgift att göra utan den processen håller företaget på med, en 1-årig avhandling skriven av Gerhard Klopp framstående och oberoende forskare inom mikrocirkulation har lämnat över detta till de 2 största forskningsinstanserna i Världen juli 2011 och den mottogs med stort intresse och den håller nu på att bearbetas och det tar ca 3 –5 år innan de är klara med det. Tror du med fullt allvar att jag skulle kunna komma till ett Svensk Sjukhus och bli emottagen med respekt?

För att möta vården krävs det att forskarna möter dem och detta görs för fullt runt om i Världen.

För det är allvarliga påståenden du kommer med och jag förstår mycket väl att du kanske inte kan svara på alla frågor. Men för att ta en liknelse med din GPS. Jag kan gå ut på internet och enkelt ta reda på denna information om jag skulle vilja. Det kan man INTE med ER produkt.

Nej det är helt sant, du kan inte hitta det på internet, det är avancerad forskning som inte kan åtkommas på ett så enkelt sätt. Hur mycket avancerad forskning hamnar ute på internet tror du?? Under 1 % lär det visst vara. Det är helt andra kommunikationsvägar inom den sektorn.

Inte berättar ett stort företag om när de har en nyhet förrän den är helt klar. Apple med sin Ihone forskades länge innan den var klar. Nokia som var störst tidigare, de har hamnat på efterkälken för de hade inte tillgång till det Apple hade då.

Jag vill att du kontaktar Timeout generalagent för Sverige, de kan ge dej mycket mer material än jag lyckas ta fram, du är den förste som vill ha så här noggrann info och det lär jag mej en hel del på. timeoutstudio@timeoutstudio.se

Det var dumt av mej att säga att du skulle kontakta Nic Gleim, jag har via TimeOut fått höra att han har bara möjlighet att svara på ett fåtal mail. Det är som att skicka en förfrågan till Reinfelt, inte svarar han personligt.

Mikaela på TimeOut har lovat att ge dej så mycket information som de kan ge och är det något de inte kan svara på så kommer de att ta reda på det till dej.....

Så nu hänvisar jag dej till dem och hoppas att du kan få de svar du vill ha eller att de kan skicka dej till den expertis som du frågar efter.

Med Vänliga Hälsningar från

[Återförsäljare] som kommer att fortsätta sprida BEMER så länge som det känns roligt och meningsfullt

Mail 2:

3 juli 2012

Hej

Ja det gör jag alltid, i ditt fall så skulle jag ha skickat dej till Timeout tidigare så hade vi inte behövt hålla på så här.

Min uppgift är att sprida BEMER, min uppgift är inte att forska.

Som Nic Gleim sa när jag var i Liechtenstein, ni kan nog aldrig förstå hur avancerad BEMER är när inte ens jag som är en av ägarna förstår hur allt samverkar i vår kropp, men jag har stor respekt för de team som tagit fram den nya BEMERn sa han. Men jag vet att detta är inte slutet utan det kan utvecklas ännu mycket mer.
Dr. Roberto va Calvo öppnade det medicinska seminariet i november 2011 i Stockholm med dessa ord.

BEMER är en nyhet i Världen = En Världnyhet = Fantastiskt.
Ni har alla en stor uppgift framför er att få folk att inse att detta är Världens första informationsterapi, ni kommer att mötas av många skeptiker som kommer att förlöjliga er. De förstår inte bättre, de har inte kunskapen.
Jag ska ge er så enkel kunskap som möjligt så att det blir greppbart osv

Jag inbjuder dej till septembers seminarium om du vill, se bifogad fil

MVH
[Återförsäljare]

Bilaga 1: Seminarium 15-16 september 2012

Jag gillar särskilt stycket om Calvos uttalande "... Ni kommer att mötas av många skeptiker som kommer att förlöjliga er. De förstår inte bättre, de har inte kunskapen"
- Så jag var tvungen att skriva det i mitt svar till [återförsäljaren] också.

Svar till [Återförsäljare]

5 juli 2012

Hej!

Jag kommer fortsätta min mailkonversation med TimeOutStudio.

Jag lovar att höra av mig om jag får reda på något som du kan ha nytta av i ditt företagande.

Tills dess tackar jag för din tid!

Apropå Calvos öppning: "… ni kommer att mötas av många skeptiker som kommer att förlöjliga er. De förstår inte bättre, de har inte kunskapen."

Det är just den kunskapen jag försöker ta reda på.. utan att lyckas uppenbarligen.

--------------------------------------------------------

Med vänlig hälsning

Rikard Isacsson

Fortsätt läsningen: