BEMER – Mirakelmadrass som botar (allt?)

Fortsatt mailkonversation 7

2 juli 2012

Hej

Jag har gått vidare med detta......
Du ska kontakt med Mikaela på timeoutstudio@timeoutstudio.se generalagent i Sverige

Men jag tycker inte om det personangrepp du gör mot mej............
Jag har svarat dej otaliga gånger men jag kan inte detaljsvara på allt, tyvärr............ Jag vet att jag inte vet allt....
En fråga: Brukar du få svar på Media Markt eller Elgiganten hur forskningen av en GPS har kommit fram och hur signalerna från en satellit kan nå en GPS eller hur en mobil kan fungera när det inte är en tråd mellan telefonerna???

Jag vet att produkten fungerar och det räcker gott och länge för mej.... jag har dessutom mött väldigt många nöjda kunder så jag vet vad de tycker om BEMER

Dessutom om du vill veta mer om BEMER (och märk nu att jag inte säger BEMER 3000, för den har jag sagt dej många gånger att den inte existerar längre....) Så kommer en läkare till Stockholm i september och har en medicinsk föreläsning i 2 dagar. Föreläsare är Dr Roberto va Calvo , han har arbetat med BEMER i över 11 år och det är dessutom över 3000 läkare som arbetar med BEMER på dagligen runt Europa.
Där kan du få veta mycket om BEMER och den forskning som ligger bakom den.... om du vill komma.

Med vänliga hälsningar och du ska veta att jag respekterar dej och dina frågor, men jag tycker inte om de personangrepp du gör, om du är oförstående så ber jag dej läsa det du skrev till mej igen-----------

[Återförsäljare]

Jag har läst igenom mina mail och försökte utröna om jag faktiskt ägnade mig åt personangrepp på [Återförsäljaren], men kom fram till att det faktiskt inte spelade någon roll även om det vore sant. Det är sant att jag anklagar [Återförsäljare] för att antingen medvetet ljuga eller vara felinformerad. Det fanns faktiskt ett tredje alternativ som jag inte lade fram. Det vore att [Återförsäljare] har rätt men han kan inte påvisa några stöd för det han säger.

Något som mycket väl skulle kunna vara sant, men jag vill hävda att eftersom han inte kan påvisa att det han säger är sant så har inte jag någon anledning att tro på vad han säger.

Om någon kommer med ett påstående utan att presentera belägg för sagda påstående så är jag berättigad att hävda att antingen ljuger personen eller så ska han inte hävda att det han säger är sanning.

2 juli 2012

Menar du att BEMER 3000 aldrig fungerade men BEMER gör det?

Det är andra gången du gör en jämförele med en teknisk pryl lik GPS eller mobiltelefon.
Men som i resten av ditt resonemang missar du en viktig detalj. En GPS hävdas inte kunna bota Parkinssons eller blindhet. Den har ett syfte; att visa var den befinner sig på en karta. Vilket är väldigt enkelt att demonstrera genom att gå ut med en GPS till en gatukorsning och se om den visar rätt. Skulle tillverkarna hävda att den även bleker tänderna genom ultraljud varje gång du använde den så skulle jag även där kräva något slags stöd för detta påstående.

Du har en produkt som du hävdar kan bota allvarliga sjukdomar. Inte för en specifik sjukdom som t.ex. poliovaccinet. Utan du hävdar att denna produkt kan bota i princip ALLA sjukdomar.
Hur tror du ett läkemedel skulle tas emot om de annonserades som att kunna bota såväl cancer som psoriasis som nageltrång ?

Du säger att du vet att din produkt fungerar och ponera att allt du säger om din produkt är sant. Varför vänder du dig mot privatpersoner? Du har en universallösning för världens sjukdomar… Inte funderat på att gå till en sjukhus?
Gå dit och erbjud alla med obotlig cancer att sova på din madrass (Eller kan man överdosera?). Förstår du vilken gratis marknadsföring du skulle få av det?

Du skulle bli rik inom en vecka… Plus att du skulle få stöd för dina påståenden istället för att sitta och hävda att du har stöd utan att kunna påvisa det.

För det är allvarliga påståenden du kommer med och jag förstår mycket väl att du kanske inte kan svara på alla frågor. Men för att ta en liknelse med din GPS. Jag kan gå ut på internet och enkelt ta reda på denna information om jag skulle vilja. Det kan man INTE med ER produkt.

Jag har bett dig flera gånger skicka mig något slags underlag eller den BÄSTA av alla dessa 800 avhandlingar [Red. jag undrar vart jag fick 800 ifrån? rätt antal är 200] som behandlar BEMERs positiva effekter. Men vad du gång på gång gjort har gjort är att skicka mig anekdoter om människor som inte vill ställa upp med sina kontaktuppgifter eller dokumentation på hur produkten hjälpt dom.

Dessutom har alla de hänvisningar till dit jag möjligen skulle hitta dessa underlag lett till återvändsgränder.

Tro mig när jag säger att jag skulle älska om er produkt verkligen fungerade som den påstås göra.

Jag ber om ursäkt...

Om du tycker jag gjort personangrepp på dig så ber jag om ursäkt. Men jag skulle gärna vilja veta på vilket sätt du tycker jag gör personangrepp på dig?

Du ska ha en eloge för att du åtminstone svarar på mina mail.

--------------------------------------------------------

Med vänlig hälsning

Rikard Isacsson

Fortsätt läsningen: