BEMER – Mirakelmadrass som botar (allt?)

Fortsatt mailkonversation 6

Här påpekar [Återförsäljare] igen det faktum att jag refererar fel produkt.

26 juni 2012

Har du fått svar på det då..............

Det jag vill är att du inte kommunicerar BEMER 3000 som inte länge säljs, utan enbart BEMER. BEMER 3000 såldes senast juli 2010 så det är snart 2 år sedan den slutade tillverkas....

[Återförsäljare]

Senare i vår mailkonversation ifrågasätter jag varför detta är en vital skillnad. En produkt som botar i princip all världens sjukdomar bör väl ha fungerat så som den presenterats, även i sin första utgåva? Om än kanske inte lika bra...

29 juni 2012

Nej inget svar… Nik Gleim står heller inte registrerad någonstans i USA förutom på BEMER USA LLC – Ett företag som inte har några som helst kontaktuppgifter till varken personer som jobbar där eller kontaktmöjligheter till företaget…

Det finns två möjligheter nu. Antingen vet du om att din produkt INTE tillför något mer än placeboeffekt, vilken jag vore helt okej med om ni skulle erkänna det själva och ni inte tog så hutlöst betalt för den. Man skulle kunna argumentera för att ni drar placeboeffekten till sin gräns för att verkligen förstärka denna. Men i Sverige är det inte lagligt att hävda i sin marknadsföring stöd inom fortskning utan att kunna uppvisa dessa stöd, och det finns lagar som stoppar denna typ av marknadföring. Oavsett vilket så är denna inställning högst omoralisk eftersom ni som sagt tar emot pengar från desperat sjuka människor.

Den andra möjligheten är att någon från BEMERs huvudkontor, kanske den ökända Nik Gleim, har lurat i dig att denna produkt verkligen fungerar. Med påstådda stöd från faktiska forskare och läkare, men utan att kunna uppvisa några som helst kopplingar till dessa. Jag hoppas att det är detta som skett eftersom jag i så fall kan tycka lite bättre om dig som person.

BEMERs hemsida må se seriös ut, men spricker i dess sömmar.. Experterna som uttalar sig på sidan verkar inte förekomma i något annat sammanhang än just i samband med BEMER.

Det hela för tankarna i VitaePro och dess oseriösa och falska marknadsföring. Det senaste inom tillskottsindustrin (som du säkert vet) var ju det "faktum" att Omega-3 skulle bota hjärt och kärlsjukdomar. Något som förkastades när den största studien publicerades. (Läs mer: http://en.wikipedia.org/wiki/Omega-3_fatty_acid )

 

Vad jag hoppas sker nu är att du som företrädare för denna produkt tar kontakt med lämpliga kontaktpersoner på huvudkontoret och ser till att de delar med sig av den påstådda forskning som gjorts. och kan påvisa att eventuell forskning kan kopplas till BEMER.

Jag vet att försäljning av BEMER är något som du gör på heltid, vilket gör mig ledsen. Särskilt då du har haft så svårt att svara på frågor som borde vara relativt enkla att besvara.
Tills jag har fått acceptabla svar på de frågor jag ställt eller att jag märker att du tar någon form av åtgärd mot huvudkontorets inaktivitet kommer jag aktivt ifrågasätta användandet av BEMER här i Linköping och dess omnejd.

Fram tills dess hoppas jag av hela mitt hjärta att du inte tjänar mycket pengar på din produkt och att du skaffar dig ett hederligt arbete.

 

"Vet du vad man kallar en alternativmedicin som fungerar? Medicin."

--------------------------------------------------------

Med vänlig hälsning

Rikard Isacsson

Fortsätt läsningen: