BEMER – Mirakelmadrass som botar (allt?)

Fortsatt mailkonversation 5

5 juni 2012

BEMER 3000 såg dagens ljus 1998, BEMER 3000+ började säljas 2007 och BEMER Classic och BEMER Professional 2010.

Skillnad mellan 3000 och 3000+ är att plussignalen som finns i 3000+ sänder ut 4 + signaler var 20 sekund som stimulerar vasomotoriken i de näst minsta blodkärlen innan mikrocirkulationen.

Skillnad på de som kom 2010 gentemot de tidigare 3000 modellerna är att den även har en ultra signal som gör att effekten av 8 min på BEMER håller i sej 12-20 timmar.

Du har många frågor som du ska ställa direkt till företaget så du ska få mailadressen direkt till Ägaren Nik Gleim så kan han vidarebefordra frågorna till forskningsteamet. nik.gleim@bemer.group.com

Nobelpris 2008 är upptäckten om kvävemonoxid ja och det är en del av hur den påverkar mikrocirkulationen, men även cellen. Idag vet forskare att det inte enbart är kvävemonooxid som styr vasomotionen utan impulser från nervsystem och hormonsystem är delaktiga i processen mm, en avancerad process som jag inte kan gå in på då jag inte kan detta.

När det gällde studien så var den helt vetenskapligt korrekt gjord med flera olika grupper, men jag sa att även de som trodde att de låg på BEMER blev något bättre, men långt ifrån den effekt som de som verkligen låg på BEMER.

Men som sagt var jag är ingen forskare utan jag förmedlar och informerar om BEMER och precis som en som säljer en GPS så kan jag inte i detalj svara på hur forskning och hur tekniken fungerar, jag veta bara att den fungerar.
Jag tycker att du kontaktar Nik och på så sätt får klarhet i hur allt förhåller sej.

MVH
[Återförsäljare]

Jag gör som [Återförsäljare] föreslår och skickar iväg ett mail till nik.gleim@bemer.group.com. Ett mail som studsar. Jag försöker leta på diverse sidor efter Nik Gleim för att se om hans mailadress möjligen är felstavad eller om han har något annat sätt att kontaktas på.

Dock till ingen nytta. Det enda jag hittar om Nik Gleim är att han är Manager för BEMER USA Llc utan några kontaktuppgifter. Jag chansar på att hans mailadress är nik.gleim@bemergroup.com (det är möjligt att [Återförsäljare] stavat fel).

25 juni 2012

Hello Mr. Gleim.

I got your e-mail from [Återförsäljare] here in sweden regarding the BEMER 3000.

We have had a long e-mail exchange about the supposed medical claims of the BEMER 3000.

Mr. [Återförsäljaren] especially mentioned a study made where every participant got to use a BEMER 3000 and got a 100% recovery rate.
( I'm sure that he must have misinterpreted the results. )

I have many more questions that I'm still puzzled about the answers I have gotten so far. But I hope you take this e-mail as an introduction and I look forward to you response.

BTW: Your corporate website doesn't have any contact information och any way to get in touch with you (not you peronally of course) . You should probably look in to this as it doesn't make you look like the serious company you claim to be..

--------------------------------------------------------

Best regards

Rikard Isacsson

Fortsätt läsningen: