BEMER – Mirakelmadrass som botar (allt?)

Fortsatt mailkonversation 4

5 juni 2012

Hej Rickard

Tack för alla frågor, jag ska göra mitt bästa att svara på alla en efter en.
Först och främst BEMER 3000 eller BEMER 3000+ säljs inte idag, de var föregångare till den BEMER som finns idag, allt utvecklas. Tänk bara på de första mobiltelefonerna de vägde runt 1 kg, de finns inte längre.

1. Ja de som blivit hjälpta är otroligt många och med varierande problem, för att visa på BEMERs bredd har jag valt att göra på det sättet. Det svåra är att få namnge de personer som blivit bra.

Vi har försökt få kvinnan i Dalarna att gå till pressen och berätta sin historia, den att hon satt i rullstol i 15år och efter 3 veckor kan hon börja på med rullator, eter 3 månader är hon helt värkfri och går utan stöd. Det hon säger är att folk kommer att tro att jag inbillat mej och mm som hon säger.

En annan kvinna i Ulricehamn har vi också bearbetat, 20 års reumatism och sömnlöshet i 15 år, efter 5 dagar får hon sova hela nätterna och efter 3 månader helt värkfri. Även hon vill vara anonym, det kommer att bli bråk med försäkringskassan igen då säger hon och det vill jag slippa...

Så av hänsyn till dessa personer väljer jag att inte namnge dom, men min stora önskan är att nån fler vågar gå till pressen. Jag bifogar en tidningsartikel till dej.

Sedan så är stress en stor sjukdomsorsak, stresshormonerna skadar mycket i vår kropp. BEMER stimulerar det vegetativa nervsystemet som gör att vi klarar stress på ett helt annat sätt. Stress stryper våra kärl så att blod når inte ut till alla vävnader och BEMER är framför allt en cirkulations terapi = Vasculär terapi.

2. Jag säger inte att kroppens celler påverkar på elektromagnetiska impulser. BEMER 3000 var en pulserande magnetfältsterapi, men magnetfältet ligger under Jordens magnetfält. Forskaren Kafka som är mannen bakom BEMER är cellforskare och nu professor i Peking han använde den forskning som gav Nobelpris 1998 att rytmen i cellens mitokondrie är 32 vridningar per minut. Den stimulansen till mitokondrien kommer från Jordens magnetfält. Du kan gå in och kolla dessa Japanska forskares grundforskning så ser du hur de kom fram till detta.
På marknaden finns idag flera olika magnetsystem, närmare 40 st , men alla har 40 till 1000 gånger kraftigare magnertfält än det som Jorden ger ifrån sej.
Idag med generation 3 som kom september 2010 är inte längre BEMER en magnetfältsterapi.

Jag kommer att citera ett utdrag ur en forskningsrapport nu som förklara hur nya BEMER fungerar och som chefsforskaren i Cherity i Berlin DR R:C Klopp tagit fram och föreläser om..
Den grundläggande cellulära mekanismen “pre-principal” är det som naturligt sker i varje cell varje sekund.
Mitokondriens membran kanaler fungerar som en kemisk router och tar in socker och sätter igång enzymkomplex och får igång produktionen av ATP = Energi.
Ett enzymkomplex är en rytmisk process, med flera repeterande händelser. Normalt sker dessa repitioner 32 gånger per sekund.
Pulsrepititionerna finns även i kärlen och kapilärerna, med olika rytmer, men tillsammans i harmoni som en symfoniorkester.
OBS Energi via magnetfält är inte det som händer.
Använd inte längre en primitiv förklaring, det är en ny komplex process, långt bortom magnetfältskonkurenterna som dessutoim vederlägger sina argument utan någon som helst forsknings grund.
Brett spektrum signal är inte heller det ett korrekt sätt att ge sin förklaring utifrån, eftersom det handlar om en specifik stimuli, en specifik fekvens för att stimulera en specifik area.
En kemisk energi (socker) trycks in i cellen och ut kommer en annan kemisk form ATP, denna process kräver en bestämd rytm.
Gear wheels, olika rotationers hastigheter reagerar olika beroende på “hjulens” storlek. BEMER signalen amplitud och tid.’Stimulans kommer från de avancerade frekvernskomponenterna som sker i en process 32 gånger per sekund.

Japanska forsklare har påvisat detta och fått Nobelpris för detta att rytmen ligger hos en frisk cell på 32/sekund.
I boken mikrocirkulation som är på ca 500 sidor beskriv denna process.
Det viktiga är att veta att ingen frisk cell tar emot information från BEMER utan det är enbart celler som av olika anledningar tappat sin rytm som får hjälp.

Ja jag skulle kunna skriva ännu mer och då är detta enkelt förklarat.

Men idag står BEMER som en filosofi och ett fundament inom medicinsk vetenskap idag.
Det forskare tidigare sagt varit omöjligt att reparera är “död” hjärtvävnad eller bukspottkörtlar ur funktion eller försliten broskvävnad, idag stämmer inte detta då forskningen sett att med hjälp av rätt stimuli så kan kroppen även reparera detta. Detta är ett stort genomslag inom forskningen.

Alltså BEMER är naturlig information till våra celler och därför kan gravida använda den helt utan problem.

3. Ja placeboeffekten har i studier tagits med, sjuka har fått ligga på inkopplad BEMER och BEMER som inte gett ifrån sej några impulser. Alla som ligger på BEMER blir bättre även de som inte har den inkopplad, men det är jättestor skillnad på de som verkligen fått ligga på en verksam BEMER.

4 . Ja läs boken om mikrocirkulation som Klopp skrivit den är på ca 500 sidor dessutom kan du läsa som jag tidigare sa forskningen som gav Nobelpris. Idag pratar vi inte om BEMER 3000 då den nya har helt nya möjligheter än BEMER 300 hade. Gå sedan in på www.bemergroup.com och under service så kan du kontakta BEMER och få svar på alla dina frågor, där kan du få tillgång till all information som du behöver.

5 Här hänvisar jag till huvudkontoret www.bemergroup.com så kan du få all den information som du behöver. På huvudkontoret finns ett bibliotek som är ca 40m2 där alla dessa studier och forskning finns. Detta är dock avancerat och inget som läggs ut på internet.

Ja vad mina kollegor tar har jag ingen aning om, men jag ska ner till Linköping nästa vecka och då kan jag träffa dej 2 timmar och berätta och det tar jag inte en krona för.
Javisst är jag där för att hjälpa, men samtidigt så kan jag inte ge bort BEMER gratis, jag har slutat med allt annat och idag är BEMER mitt levebröd. Jag kunde helt enkelt inte sluta med att ge människor denna möjlighet som jag gav mej själv. 2011 åkte jag 2500 mil i Sverige och presenterade BEMER, jag har inte fått tillbaka dessa pengar och jag har sålt mitt hus nu för att kunna sprida detta till så många som möjligt. Detta har blivit som ett kall för mej.

Jag har nu suttit och besvarat dina frågor under ca 1,5 timme och det tar jag inte heller betalt för................

Till sist skulle jag vilja berätta något som jag brukar göra: men för att slippa skriva ner allt så bifogar jag en fil på det: Är du nyfiken osv. Där skulle jag fråga dej har du gått igenom forskningen när du köpte en GPS eller när du köper en Mobil? De fungerar men det ligger avancerad forskning bakom dessa, likaså är det med BEMER det ligger avancerad forskning bakom den och den FUNGERAR.

Sedan bifogar jag en Svensk läkare som skrev i DN denna artikel där hon berättar om att vi nog i framtiden kommer att kunna behandla på cellnivå genom att ge mer information.

Skulle oxå kunna bifoga en forskningsrapport från läkemedelsbolag, men det är så skrämmande att jag låter bli........................

Jag önskar dej det allra bästa och hoppas att jag kunnat svara på dina frågor....


Med vänliga hälsningar

[Återförsäljare]

Bifogat: Artikel skriven i Nolltretton

5 juni 2011

Hej [Återförsäljare].

Vad som verkar vara ett Genomgående missförstånd är att du tror att jag är intresserad av personliga erfarenheter.

Du är noga med att påpeka att det finns vetenskapliga rapporter som stödjer det faktum att BEMER ökar blodcirkulationen i kroppen. Istället för att skicka en av dessa rapporter så fortsätter du skicka artiklar som inte bygger på mer än en persons personliga erfarenhet.

1. Varför satt kvinnan i rullstol? Var hon förlamad? Hittills har jag hört att BEMER får blinda att se och förlamade att gå igen.. Meddela detta till Kristna communityn och du blir prisad som Messias. Kvinnan i Ulricehamn… Idkar hon bidragsbedrägeri och vill därför inte vara med? Vore det inte bättre att ta upp exempel där folk vill vara med och ställa upp med namn?

Ett påstående som saknar bevis eller annan uppbackning bör alltid betraktas som falskt. Det hoppas jag att du är medveten om.

2. Såvitt jag kan se så gick 1998 års nobelpris till Robert F. Furchgott, Louis J. Ignarro och Ferid Murad för deras forskning kring kvävemonoxid i blodet och dess koppling till olika sjukdomar.

Till ert försvar kan jag se en svag koppling till BEMER i den bemärkelsen att ett bättre syresatt blod skulle ge upphov till färre sjukdomar.

Er teori (om jag förstått det rätt) är att:

Har jag förstått det rätt?

Om jag har det så behöver du visa mig kopplingarna mellan dessa steg:

3. Läser jag detta rätt? Du säger att BEMER ger verkan även om den inte är inkopplad? Samt att BEMER ger positivt resultat i 100% av fallen..?
Man har inte en studie för en sådan här produkt och låter ALLA ligga på produkten. Vad man gör är ett Dubbelblint test. Dvs:
- en grupp får ligga på en BEMER samt veta att de ligger på en
- en grupp får ligga på en vanlig madrass (en kopia utan någon som helst inverkan) och dessutom given intrycket att de ligger på en riktig BEMER
- En tredje grupp ligger på en BEMER och tillsagd att de ligger på en vanlig madrass
- en fjärde grupp får ligga på en vanlig madrass och även veta att de ligger på en vanlig madrass.

Detta är ett första steg. Får man resultat från detta så kan man gå vidare sen.

[RED. Ett dubbelblint test innebär också att de som som utför testen inte vet vilken grupp som är vilken.]

4. Sambandet mellan nobelpriset 1998 och forskningen kring BEMER måste jag få mer information om. Den kopplingen var alldeles för luddig. Du hade en adress tydligen som jag kunde få?

5. Återigen.. Vad sägs om att lägga ut EN forskningsrapport eller EN avhandling. Det låter inte som ett jättestort arbete.

Jag har även försökt komma i kontakt med dina kollegor med det stora biblioteket i Lichtenstein. Men deras kontaktformulär fungerar inte och deras hemsida inhyser inga andra kontaktuppgifter. [RED. 3 sidor långt kontaktformulär som fungerar idag]

Dock har jag skrivit på deras facebooksida och försökt få kontakt med dom därigenom. I skrivandes stund inget svar.

Jag vill inte att du ödslar din tid på mig om du inte kan styrka de påståenden du kommer med innan. Får jag några indikationer på vad du säger verkligen är sant så är jag självklart Intresserad!

Jag tar gärna emot Forskningsrapporten. Det är inte skrämmande!

 

Vad är skillnaden på BEMER 3000 och BEMER 3000+ förresten?

 

--------------------------------------------------------

Med vänlig hälsning

Rikard Isacsson

Fortsätt läsningen: