BEMER – Mirakelmadrass som botar (allt?)

Fortsatt mailkonversation 11

Efter att ett långt sommaruppehåll från privata undersökningar och försökt få min andra hemsida up and running, se www.rikardisacsson.se, så har jag fått en hel del mail från diverse personer på Bemer Group. Huvuddelen av dessa mail handlar om inbjudan till seminarium och andra möten.

Det sista i raden av E-mail var dock av lite intresse.

15 november 2012

Hej och tack
Tack för alla ni som ger er själva en möjlighet och andra att må bättre genom att bjuda in till de 3 inplanerade produktvisningarna. Detta är en början men det kommer bara att bli fler.

Igår ställdes jag inför en stor utmaning. Jag fick presentera BEMER för en professor från Uppsala Universitet, det var inte vilken professor som helst utan professor i cellbiologi och mikrocirkulation. Han kommer nu att sammanföras med de högsta forskarna inom BEMER för det var hans önskan.

Han avslutade med att säga, stämmer det som du säger så är detta en stor kandidat till Nobelpriset, detta är i så fall ett stort genombrott.

Det kändes häftigt att jag inte var det minsta osäker på BEMER och att jag stod upp för min kunskap bland annat om Nobelpriset 1998.

Ni som sett BEMER filmerna tycker att det är vardagsmat nu. Men han som är professor hade inte sett något liknande och undrade hur dom var filmade

Ja vi alla BEMERpartner förstår nog inte storheten i BEMER fullt ut, men den är ......

På tal om Nobelpris så gick 2 Nobelpris till informationsmedicin och BEMER är Världens första informationsmedicinprodukt. Dessutom när TV4 presenterade Nobelpriset i Kemi så kom jag in under ca 30 sek som ett ex på hur information transporteras till cellnivå. Det var en film som spelades in 2005 eller 2006 med mej som skrattinstruktör.
Detta tar jag som ett tecken på att BEMER kanske får Nobelpriset framöver.

Jag bifogar inbjudan igen till produktvisningarna…
[Återförsäljare]

Bifogat: Välkommen på BEMER produktinformation

Ja vad ska man säga. Det är viktigt med HTML-utskick för att hålla sina kunder aktiva och det är bra att Bemer har informationskampanjer om de är övertygade om att deras produkt verkligen fungerar. Är dock ganska skeptisk till det faktum att den återförsäljare som jag haft kontakt med får beskriva en produkt för en professor i cellbiologi och mikrocirkulation. Även om det varit ett samtal i all välmening och bara för att väcka intresse.

Denna återförsäljare har själv sagt "Jag vet att produkten fungerar och det räcker gott och länge för mej.... jag har dessutom mött väldigt många nöjda kunder så jag vet vad de tycker om BEMER"

Samt " Min uppgift är att sprida BEMER, min uppgift är inte att forska. "

Så då kan jag med ganska stor säkerhet påstå att det han sa till denna professor INTE speglar verkligheten.

Fortsätt läsningen: